CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, August 4, 2007

SUMBER RUJUKAN TERBAIK.







































Inilah sebahagian majalah kartun yang menjadi buku teks aku semasa proses belajar melukis kartun berwajahkan Malaysia(sekarang pun masih belajar lagi ni). So, kalau ada rakan-rakan yang nak belajar melukis kartun, aku syorkan gunakanlah kartun tempatan kita sebagai role model. Bagi aku kartun tempatan juga ada kualiti dan boleh bersaing di peringkat Antarabangsa. jadi sama-samalah kita merealisasikan impian itu.

7 comments:

johan said...
This comment has been removed by the author.
guabawang said...

apasal lu hapuskan komentar tersebut..gua tak sempat baca pun..apa apa hal pun gua ucapkan tahniah sebab kau pun dah ada blog sendiri..konggrestulesen!!

johan said...

Terima kasih la melawat blog gua ni.
itu gua punya pembetulan. masa gua tulis komen tu gua tak edit lagi blog ni betul2.sori maa...takde kontroversi.hihiii..

azieazah said...

Wahhh... seronokkkkk....

nanti nak soh anak2 baca jugak...hehehe

Jonjenin said...

hehe..bahan bacaan berilmu gak ni..bukan humor semata2 kan.

網路少女露點自拍 said...

夫妻做愛a片直播
免費a片下載無碼
線上免費試看短片a片
免費a片AV女優
免費無碼a片
a片免費試看
免費a片下載
色女a片群
情色a片
免費a片

網路少女露點自拍 said...

h漫卡通成人動畫
情色辣妹聊天
免費a片卡通版
情色成人網
av情色性愛視頻
免費視頻美女
av情色性愛視頻
免費a片卡通線上看
成人動畫卡通