CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, August 4, 2007

SUMBER RUJUKAN TERBAIK.







































Inilah sebahagian majalah kartun yang menjadi buku teks aku semasa proses belajar melukis kartun berwajahkan Malaysia(sekarang pun masih belajar lagi ni). So, kalau ada rakan-rakan yang nak belajar melukis kartun, aku syorkan gunakanlah kartun tempatan kita sebagai role model. Bagi aku kartun tempatan juga ada kualiti dan boleh bersaing di peringkat Antarabangsa. jadi sama-samalah kita merealisasikan impian itu.

5 comments:

johan said...
This comment has been removed by the author.
guabawang said...

apasal lu hapuskan komentar tersebut..gua tak sempat baca pun..apa apa hal pun gua ucapkan tahniah sebab kau pun dah ada blog sendiri..konggrestulesen!!

johan said...

Terima kasih la melawat blog gua ni.
itu gua punya pembetulan. masa gua tulis komen tu gua tak edit lagi blog ni betul2.sori maa...takde kontroversi.hihiii..

azieazah said...

Wahhh... seronokkkkk....

nanti nak soh anak2 baca jugak...hehehe

Jonjenin said...

hehe..bahan bacaan berilmu gak ni..bukan humor semata2 kan.