CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, August 3, 2007

AKU DAN KARTUN.











Inilah kumpulan rock yang paling aku minat- band XPDC .
So, aku telah melakarkan karikatur mereka tanda ingatan yang berpanjangan.. eceh!.
Aku memang minat melukis khususnya lukisan kartun. Kalau kat kampung dulu-dulu, mak aku selalu bising...pagi, petang, siang dan malam asyik melukis kartun.
Abis tu dah minat aku kat situ...
Mak aku cakap ada satu kisah yang memungkinkan aku begitu agresif dan minat pada lukisan kartun ni. Mak aku cakap time dia mengandungkan aku, boss (ayah) aku suka melukis kartun...hihhii..kenan la tu agaknya. tapi aku tak kisah...janji aku happy...
prinsip aku senang jer...
'Buatlah apa sahaja yang membahagiakan kita..jangan menyusahkan orang sudah la'..

2 comments:

Amir Hamzah Hashim said...

Akupun minat xpdc! Cayalah! Tapi ntahapapantah.., mana pergi ha diorang semua?

johan said...

hahahaaa..ko pun minat xpdc ke?? ali dah buka band empire. mael dan group asal xpdc dah berbaik semula dan bakal mengeluarkan album terbaru...itu jer yang aku tau.