CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, December 8, 2007

BENGKEL KARTUNIS UMBUT DAN RAKAN-RAKAN.

Suasana Bengkel yang Meriah dan menggalakan.

kartunis Umbut menerima cenderahati.


Kehadiran kartunis Ujang sebagai tanda Sokongan dari seorang rakan kartunis.

Alhamdulillah...bengkel Kartun kartunis Umbut dan rakan-rakan di perpustakaan Negara berjalan lancar. Sambutan yang diterima juga amat memberangsangkan. Insya Allah jika ada kesempatan dan ruang, aktiviti sebegini perlu lagi diadakan di masa akan datang.

Bengkel ini juga mendapat sokongan dari rakan kartunis lain seperti Alif dan Junuh. Kartunis Ujang juga telah berkesempatan datang untuk memberi sokongan. Di harapkan agar bengkel kartun seperti ini terus mendapat sokongan dari rakan-rakan kartunis lain.

15 comments:

azlin JB said...

Saya sokong.

HOMEWORK Studio said...

Tahniah. Aku sokong terus.

Amir Hamzah Hashim said...

Ada Umbut ulam Pucuk
Buat jamu anak menteri
Dirai Disambut segenap pelusuk
Kartunis tak jemu mencurah bakti.

ANIMATOR TRADE AND PROMOTIONS said...

Original Member Keluang Man tetap teguh menyokong sebarang usaha memartabat industri perkartunan tanahair.

animaTOT said...

saya pon mau sokong gak la..
bley ka?

Amir Hamzah Hashim said...

sokong brader, jangn tak sokong. kalau tak sokong, kosong.

AbGJaS said...

Hi Johan,
Kalaulah abgjas ada kat situ..

adinda said...

woo.saya sokong :)
ermm juga ingin melihat secara terus karya anda :D

johan said...

wahh..terkezut aku tengok komen tadi..ramai yang sokong baguzz la...Takkan kartun Malaysia Hilang di Dunia macam ni.
pada semua terima kasih and sama-samalah menyokong antara satu sama lain orait!!!

animaTOT said...

yaa...memang takkan hilang kartun malaysia di dunia...


kecuali....


dengan dunia2 sekali ilang..hehe

Toni Malakian said...

hi, trima kasih udah post komen di blog saya.

Kalamtimur said...

tahniah buat abe Umbut dan rakan2 kartunis yang mengelolakan bengkel kartun kepada anak-anak muda kita.

zaki zainol aka kangaq said...

Idup Umbut, Junuh and the gang!
Ah... lupa plak! Salam tuan punya blog. Kali pertama datang sini...

jujuk suwandono said...

numpang lewat aja...

johan said...

enggak ngopo...ketemuan lagi yok.